TOTAALRENOVATIES


U heeft een bouwproject (bijbouw, keuken- of badkamerrenovatie, zolderinrichting…) in uw gedachte maar u ziet er tegen op om alles ‘zelf’ in goede banen te leiden. Als specialist in totaalrenovaties kan u de uitvoering van uw project met een gerust hart volledig aan ons over laten.

Voor onze totaalrenovaties komen wij steeds ter plaatse om een eerste beeld te vormen van de wensen van de klant. Op basis van uw wensen en uw budget zorgen wij voor een transparante offerte. Deze wordt samen met u besproken en indien nodig herwerkt. Op uw vraag ondersteunen wij u ook bij allerhande administratieve rompslomp zoals bouwaanvraag, renovatiepremie, parkeerverbod, …

Door onze jarenlange ervaring met totaalrenovaties in Antwerpen binnen de bouwsector hebben wij zeer goede relaties opgebouwd met betrouwbare partners. De communicatie tussen deze partners en de klant kan volledig via ons verlopen. Wij zorgen ervoor dat de werken elkander naadloos opvolgen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat.

Door de correcte opvolging van de voortgang van de werken, zorgen wij ervoor dat uw project binnen een beperkte periode kan afgerond worden. Wenst u toch slechts een deelaspect door ons te laten uitvoeren, is dit uiteraard ook geen probleem.

Naukeurig renoveren

Wij werken steeds nauwkeurig en leveren geen half werk. Onze talrijke tevreden klanten kunnen dit absoluut beamen. Overweegt u een totaalrenovatie in Antwerpen voor uw woning of bedrijfspand ? Maak dan snel een afspraak met Meir Construct. Wij komen eerst ter plaatse en stellen dan vrijblijvend een offerte voor u op. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor al uw werken!

We bieden totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, aanbouw of kantoor. Bij ieder concreet project zijn advies, budgettering, studie, ontwerp, coördinatie en uiteraard de totale afwerking, inherent aan het verbouwingstraject.

Alles in handen van één gespecialiseerd bedrijf

We voeren alles uit met onze eigen gespecialiseerde personeelsleden, zonder onderaannemers. Zo hebben onze klanten één gesprekspartner tijdens het volledige renovatieproject. Dit zal resulteren in een korte uitvoeringstermijn waarbij de werken elkaar vlot opvolgen en waarbij er een flexibele uitwisseling is van informatie.

SCHILDERWERKEN


Binnenschilderwerken

U wil uw interieur aanpakken, en herschilderen is daarbij essentieel. U heeft een idee of wens hoe het er uit zou moeten zien, en wil zeker zijn dat uw idee ook goed uitgevoerd wordt. Dan kan u terecht bij Meir Construct: wij verlenen deskundig advies over materialen en oplossingen, en de werken worden uitgevoerd door onze eigen , zeer ervaren vakmensen. Wij besteden niets uit.

Professioneel advies en uitvoering

Onze diensten op vlak van binnenschilderwerken:

 • schilderen van al uw muren en plafonds

 • herstellen van molures

 • schilderen van houtwerk

 • lakwerk van ramen en deuren

 • leggen van vloerbekleding

 • kleuradvies

 • advies over gebruik van verfsoorten

Specialist in schilderwerken

Binnenschilderwerken voeren we uit zowel voor renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten. Kwaliteit, duurzaamheid, service, en het gebruik van hoogwaardig materiaal staan bij ons bovenaan het lijstje. Bovendien leveren wij ook advies en een vrijblijvende offerte op maat van de klant. Belangrijk is dat recent en goed schilderwerk er niet alleen voor zorgt dat uw woning er mooi uitziet, maar het zorgt ook voor de nodige bescherming tegen bv vocht.

Buitenschilderwerken

Buiten schilderen, en met name het schilderen van een gevel is werk voor een specialist. Dan heeft u zekerheid dat uw woning of pand er niet alleen weer goed uitziet, maar ook dat het voldoende beschermd is. Het klimaat kan immers vocht op de muren, afgebladerde verf, rottende raam- en deurkozijnen veroorzaken, met nadien hoge kosten om deze te herstellen en/of vervangen. Een mooi verzorgde gevel zorgt ook voor een absolute meerwaarde van uw woning.

Als Meir Construct, gespecialiseerd schilderbedrijf, garanderen wij de kwaliteit die we leveren. Als een van de weinigen bieden we dan ook garantie op gevelschilderwerken. We doen dit door gebruik te maken van de meest kwaliteitsvolle producten én onze mensen zijn vakmensen met jarenlange ervaring.

Buitenschilderwerken

 • renovatie en schilderen van klassieke herenhuizen

 • schilderen van buitenmuren

 • schilderen van gevels: voorgevel en achtergevel

 • schilderen van ramen, deuren, moluren en dakgoten

 • schilderen van schuttingen, tuinhuisjes

 • kleuradvies

 • kaleien, bezetten of kwartsen van muren

 • isolatie van gevels

SANITAIR EN LOODGIETERIJ


Riool ontstoppen

Een verstopping in uw riool is een van de meest vervelende dingen in een woning omdat het vaak een verschrikkelijke lucht met zich meebrengt en daarbij lastig zelf te herstellen is. In de ergste gevallen kunt u zelfs geen gebruik meer maken van uw toilet of douche als de afvoer hieronder verstopt geraakt is. Een riool ontstoppen voor onze loodgieters vaak snel gedaan, waardoor de stank snel verholpen kan worden. Beter zou het zijn om de verstopping te voorkomen door uw riool regelmatig te laten onderhouden en goed te letten op het afval wat er in uw riool terechtkomt. Dit geldt niet alleen voor de afvoer in uw woning, let ook op de afvoer van uw goten buitenom! We geven u graag advies over het verkleinen van de kans op een verstopping.

Essentie riool ontstoppen

Het ontstoppen van uw riool in het geval van een verstopping, maar ook daarbuiten om een verstopping juist te voorkomen. Laat uw riool eens per half jaar ontstoppen, zodat beginnende verstoppingen tijdig worden verholpen en een daadwerkelijke verstopping onmogelijk kan ontstaan.

Naast het regelmatig ontstoppen van uw afvoer, is het zaak om goed te letten op het gebruik van toiletpapier, restafval van maaltijden wat via de gootsteen in uw afvoer komt, etc. Buitenom zijn vooral kleine takjes en bladeren de boosdoeners bij een verstopping. Deze houdt u buiten uw afvoer door een kapje over uw regenpijp te zetten, wat dergelijk afval zo goed mogelijk tegenhoudt.

Lekkages

Een lekkage is zeer vervelend, zeker omdat de bron van een lekkage vaak nauwelijks te achterhalen is zonder specifieke gereedschappen. Lekkages kunnen ontstaan onder uw dak, rond de afvoer van apparaten als een wasmachine of vaatwasser, bij leidingen, etc. Het verhelpen van een dergelijke lekkage is essentieel om verdere schade aan muren of het houtwerk van uw dak te voorkomen. Wanneer u het zelf niet lukt om de bron van een lekkage te achterhalen of om deze te repareren, staan onze loodgieters klaar om uw lekkages te verhelpen. Dit doen we door de bron van het probleem voor u te vinden en deze direct met een (tijdelijke) oplossing te verhelpen.

Soms kan het noodzakelijk zijn om een nieuw onderdeel te bestellen, bijvoorbeeld in het geval van een kapotte afvoer van uw vaatwasser, waardoor we eerst voor een tijdelijke oplossing zullen zorgen. Later komen we bij u terug voor een structurele oplossing! Zo heeft u niet langer last van de lekkage en wordt een uitbreiding van de schade voorkomen.

Lekkages laten verhelpen

Heeft u last van een lekkage? Wacht niet langer en schakel vandaag nog onze vakkundige loodgieters in! Zo voorkomt u dat er nare plekken op uw muur komen, dat uw houtwerk gaat rotten, enzovoorts. Schade die achteraf in veel gevallen maar moeizaam te herstellen is, zeker de rottende plekken in uw hout.

GYPROCWERKEN


Gyproc plaatsen? Dat laat u het best aan een professional over. Want een gyproc-plafond of gyproc-wanden plaatsen vergt vernuft en precisie. Twee eigenschappen waarover iedere Meir Construct medewerker beschikt. Vertrouw ons uw valse plafonds en gyprocwerken toe en geniet binnen de kortste keren van uw afgewerkte woning.

Deskundige plaatsing

Waarom gyproc-wanden plaatsen? Omdat ze de stevigste basis vormen voor uw valse plafonds, scheidingswanden en afwerking van uw zolderruimtes. Meir construct maakt uw wanden bovendien: brandwerend, warmte-isolerend en geluidsabsorberend … en dat volgens de strengste normen. Zo delen wij vlot één kamer in twee volwaardige ruimtes op. Of maken we alles in gereedheid voor die fantastische master bedroom op uw zolder. Tot in de puntjes áf, klaar voor uw finishing touch.

Feilloze afwerking

Gyproc past door zijn simpele look in elk design.

U rekent op Meir construct voor:

 • eventuele afbraak van uw oude constructie

 • opbouw van een nieuwe metalen of houten draagconstructie

 • plaatsing van de gyproc-wanden of gyproc-plafond

 • afwerking met een filler en finish

Badkamer

Meir Construct bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van badkamers in renovatiewoningen en nieuwbouw. Vanaf het ontwerp van uw badkamer tot de installatie van uw sanitair en het plaatsen van uw meubelen is uw badkamerrenovatie bij Meir Construct in goede handen. Bovendien is Meir Construct een erkende aannemer waardoor wij de volledige renovatie van uw badkamer op ons kunnen nemen.

Dressing

Droom je van een grote dressing op maat op je kamer, een vestiairekast in je inkomhal of een handige inbouwkast onder je trap voor schoenen & tassen? Een opbergsysteem op maat dat zowel praktisch als elegant is? Meir construct bouwde reeds een jarenlange ervaring op in het plaatsen van maatkasten en dressings in nieuwbouw en renovatiewoningen.

HOUTWERKEN


Gevelbekleding

Het doel van een gevelbekleding is voornamelijk uit estetisch standpunt, maar ook de isolatie is een meerwaarde. Voor het isoleren van buitenmuren gelden nog altijd aantrekkelijke premies van 15€/m², indien geplaatst door een erkende aannemer

Houten gevels

 • Open Gevelsysteem: gevellatten, planken of balken met open voeg, steeds geplaatst met een zwart regenscherm

 • Gesloten Gevelsysteem: planchetten en blokprofielen met tand en groef

 • Houtsoorten: Afrormosia, Kebony, Padouk, Thermo Essen, Accoya, Thermo Vuren, Douglas